Muut elämykset
Keruukurssit
Tule kanssani poimimaan sieniä tai syötäviä luonnonkasveja. Opettelemme tunnistamaan lajeja ja keräämään niitä vastuullisesti ja turvallisesti. Voimme yhdistää keruukurssiin myös kokkikurssin, jossa valmistamme herkullisia ruokia keräämistämme luonnon antimista. Kurssi voi olla yksi- tai kaksipäiväinen, pidempikin.
Teen myös yhteistyötä yritysten, esimerkiksi hotellien ja ohjelmapalveluyritysten kanssa. Jos haluatte lisätä valikoimiinne sulan maan ajan aktiviteetteja, kuten keruukursseja kesä-syyskaudelle, olkaa yhteydessä, niin laaditaan toimintaanne sopiva paketti.
Talvikalastus
Tule kanssani kokemaan jään alle asennetut kalaverkot eli juomukset, ja kokeilemaan perinteistä pilkkimistä. Voimme kokata saaliin heti tuoreeltaan rannassa. En voi antaa saalistakuuta, mutta toistaiseksi verkoissa on aina ollut kokattavaa. Varalta pakkaan myös aiemmin pyydettyä kalaa mukaan!
Yritysten, seurojen ja kerhojen virkistyspäivät
Mikäs sen parempaa tiimihengen luomisen kannalta, kuin yhteinen retki luontoon? Tai kokkikurssi, jossa tiimit puhaltavat yhteen hiileen. Voimme järjestää myös kahden joukkueen kokkisodan avotulella tai joukkueissa tapahtuvan suunnistuskisan, jossa rasteilla tehdään mielenkiintoisia ruokaan tai luonnontuntemukseen liittyviä tehtäviä. Ole yhteydessä, niin kehitellään juuri sinun tarpeisiisi soveltuva, hauska, opettavainen ja tiimihenkeä nostattava ohjelma!
Popup Food Ivalo
Popup-konseptini Popup Food Ivalo on erityisesti paikallisille suunnattu popup-konsepti, jonka tarkoituksena on silloin tällöin piristää paikallista ruokatarjontaa. Olemme jo osallistuneet useisiin erilaisiin tapahtumiin järjestämällä ruokatarjoilun. Jos kaipaat tapahtumaasi ruokapistettä, ole yhteydessä, niin mietitään sopivat tarjottavat.
Esimerkkejä järjestetyistä tapahtumista:
- Japanifuusio-illallinen: 7-ruokalajin gourmet-elämys, jossa yhdistyi japanilaiset ruoanlaittotekniikat ja pohjoisen luonnon maut. Tarjolla oli ruokien kanssa suunniteltu alkoholiton juomapaketti alueen syötävistä luonnonkasveista.
- Gourmet hodarikiska: Tarjolla oli mm. hapanjuureen leivottujen hodarisämpylöiden välissä avotulella omenakastikkeella glaseerattua, revittyä poron lapaa ja omatekoista kimchiä. Jälkkäritiskissä puffattuja pannareita marjacurdeilla ja villiyrttisiirapeilla.
- Sadonkorjuun salaattibaari: Satokauden salaatteja erilaisin höystein, suolaisia piirakoita ja horsmankukkajuomaa.